U12 pigerne var tidlig søndag morgen i Virum for at spille to kampe. Første kamp var mod Virum, som vi tidligere har tabt til. Pigerne var forberedte på, at der skulle kæmpes. Vi får ikke nok rebounds i forsvaret, så Virum får desværre lov til at skyde flere gange og kommer derfor foran fra start.

Vi får snakket sammen og pigerne får virkelig gang i deres forsvar. Vi spiller fantastisk sammen og forsvaret var betydeligt bedre end ved start. Virum får problemer med at komme til kurven og det ender med, at de slet ikke får scoret i 4. periode. Vi taber kampen 15-26, men føler næsten, at vi har vundet efter pigernes gode indsats. Kampens spiller blev Lucia, som kæmpede til sidste minut og hvis ‘ball handling’ var imponerende. 


Anden kamp var mod Hørsholm. Vi starter første halvleg, hvor vi slap og får spillet rigtig godt basketball. Vi kommer ret hurtigt foran, hvorefter vi mister lidt fokus. Vi spiller dog stadig godt basketball og får hevet vores første SEJR hjem på hele 32-6. Kampens spiller blev Emilie, der viste fantastisk holdånd.