7  af U12 pigerne var i dag til sæsonens sidste grand prix på Rungsted skole, hvor konkurrenterne var Hørsholms 2 og 3, BK-Amagers U10 og Brønshøj!
Første kamp var mod BK-Amager, hvor pigerne spillede rigtig godt forsvar, og fik gode drives mod kurvene, og vinder stort med 42-8!
Næste kamp var mod Hørsholm 3, som vi tidligere har mødt og tabt til, men denne gang var pigerne oppe på tæerne og fightede til det sidste, og trækker en sejr hjem på 16-10.
Tredje kamp var mod Hørsholm 2. Her viste pigerne igen fighterånd, og det blev i denne kamp debut til Camilla, som scorede 4 pt. 💪🏼Selvom vi sloges med lidt skader, kæmpede pigerne til en stor sejr på 35-11!
Den sidste kamp og 4. Kamp i træk uden pauser, var de 7 piger meget trætte, vi vidste vi skulle spille turneringens sværeste kamp mod Brønshøj, men pigerne spillede, trods mange smerter i fødderne og trætte ben, simpelthen så godt, og kampene sluttede uafgjort 12-12!

Pigerne lærte rigtig meget af dagens kampe, og fik øvede sig rigtig meget på forsvar 1-on-1, samt rigtig godt hjælpeforsvar.. Derudover var der mange gode elementer i angrebet med steals, som førte til gode fast breaks og gode skud under kurven!

Trænerne er i hvert fald så stolte!