Sponsorer

RengøringsEksperterne ApS har støttet Glostrup Basketball’s ungdomsafdeling. Hos RengøringsEksperterne ApS kan man finde alle services indenfor rengøring til firmaer.

Sponsorer, RengøringEksperterne ApS

Carlsberg Sportsfond har i 2015 støttet os med et super fedt spillesæt til vores U12 hold og nogle flotte polo’er til de frivillige i klubben.

Sponsorer, Carlsberg Sportsfond

HRH har støttet klubben i form af tøj og udstyr’s sponsorat. HRH koncernen omfatter 9 selskaber indenfor brancherne tømrer og snedker, el, glarmester, smed, auto- og dækservice, gartner og ejendomsservice, maler, VVS (vand, varme, ventilation, sanitet og kloak-service) og murer.

Sponsorer, HRH

Vores hjemmeside er lavet i samarbejde med Sedia og vi får penge i klubkassen hver gang Sedia får en ny opgave, hvori Glostrup Basket bliver nævnt. Sedia kan både lave basale hjemmesider, webshops, og andet som ønskes.

Sponsorer, Sedia

CFO Consult er sponsor for vores frivillige trænere i klubben og sørger for at vores trænere har noget lækkert klubtøj at vise frem til kampe, turneringer og træninger.

Sponsorer, CFO Consult

Burger House sponsorer vores pizzahygger ved at give os en god rabat på vores bestillinger. Husk, at man altid kan få gratis levering, ved at bestille direkte fra deres hjemmeside!

Sponsorer, Burger House

Malermester Palle Ranum er også indtrådt i klubben som sponsor og har givet vores U14 hold et super fedt sæt spilletøj.

Sponsorer, Malermester Palle Ranum

KH Tag & Facade har støttet Glostrup Basket med sponsorat til tøj. KH Tag & Facade er et professionelt blikkenslagerfirma, som udfører kvalitetsarbejde, som fx kvistinddækninger, tagrender, nedløb, tag- og facade beklædning i materialerne Zink, kobber, alu. eller skifer.

Sponsorer, KH Tag & Facade