Skillz

Kort om holdet:

Vi fortsætter successen! Sidste sæson lancerede vi et nyt koncept; SKILLZ TRÆNING!

Det er en ekstra træning om ugen med fokus på individuelle færdigheder og teknik på tværs af hold. Det viste sig, at give spillerne et enormt boost i både motivation og evner, hvilket trænerne på de forskellige hold kunne mærke og derfor skal det selvfølgelig fortsættes. Til forskel fra sidste sæson sætter vi prisen ned, så flere har mulighed for at deltage og sætter flere trænere på, hvis der er behov for det!

Denne sæson er den ansvarlige for SKILLZ TRÆNING Daniel Christiansen, som er en sand basketball nørd og har enormt fokus på de individuelle evner. Han har tidligere trænet en masse ungdomshold og er denne sæson også træner for Glostrup’s talentfulde U14 hold.

Klubbens andre trænere vil assistere Daniel når der er behov for det, så vi kan forsikre en høj kvalitet i træningen og at alle spillere for optimalt udbytte af dette.

 

Hvor: Glostrup Hallerne – Hal 3

Hvem: Træningen er for vores spillere på U10 og derover – både drenge og piger!

Hvornår: Hver lørdag kl. 12-13.30. Første træning d. 3. September (tiden kan ændre sig i løbet af sæsonen).

Hvorfor: Basketball er en sport, hvori de individuelle evner kan gøre en stor forskel. Nu har du muligheden for at blive trænet i netop disse evner af en fantastisk træner – så hvorfor ikke?!

Hvordan: Skriv en mail til Frederik på frederik@glostrupbasket.dk, med navn på spilleren og hvilket hold spilleren til daglig spiller på, samt kontakt information.

Pris: 600kr. halvårligt (ved tilmelding for hele sæsonen; 1000kr.)

 

Træningstider

Lørdag: 12:00 – 13:30 i Hal 3

Seneste nyt fra holdet

Smid os en besked

Kunne du tænke dig at spille Basketball i Glostrup? Så send os en besked i dag!

Kontakt os