Bestyrelse

Glostrup Basket’s formand igennem mange år. Tidligere spiller, træner i klubben og stadig meget aktiv med at dømme og løfte diverse andre opgaver i klubben.

Allan Møller

Formand, Glostrup Basketball

Rene har også været i klubben i årtier. I år træner han U6 og U8 udover hans post som bestyrelsesmedlem.

Rene Mortensen

Bestyrelsesmedlem, Glostrup Basketball

Martin har to sønner i klubben; Jonas på U10 og Mathias på U12, som begge har spillet i flere sæsoner.

Martin Bjørn

Bestyrelsesmedlem, Glostrup Basketball

Tidligere spiller i klubben og nuværende træner på U12 holdet. Derudover står Frederik for diverse praktiske opgaver og koordinerer events.

Frederik Glavind

Næstformand, Glostrup Basketball

Stephan har spillet i Glostrup Basket siden ungdomsdagene, og også tidligere siddet i bestyrelsen. Nu er han træneransvarlig og træner for U8 og U10, foruden det store arbejde han ligger i planlægning af events o.l.

Stephan Hartung

Bestyrelsesmedlem, Glostrup Basketball

Asbjørn er mangeårig spiller i klubben og spiller på vores U17-hold i denne sæson. Derudover er han assisterende træner på U12 holdet.

Asbjørn Aarestrup

Ungdomsformand, Glostrup Basketball

Jan har været træner og bestyrelsesmedlem i en livsalder. Denne sæson træner han U10 og hjælper til med diverse opgaver i klubben.

Jan Bjørn Petersen

Kasserer, Glostrup Basketball

Jacob har en søn, Rasmus, som har spillet flere år i klubben og som nuværende er på U12 holdet.

Jacob Meyer